Inspiratielocatie header reviews v3

Wat vinden gasten van

FORT 38

Een voor mij ideale locatie voor het geven van kleur en styling workshops. In de ruimte is veel licht door de vele ramen die een prachtig uitzicht geven op de mooi aangelegde terras en tuin. Hier kan je bij mooi weer gebruik van maken. Met de zeer vriendelijke en behulpzame eigenaresse, die aan de kleinste details denkt, is alles naar wens mogelijk. Deze ruimte is een echte aanrader!

STANS DOORNWEERD

Stans Styling – Kleuradvies & Stijladvies

Fort 38 is een heerlijke lichte ruimte waar ik een groep een dag heb mogen trainen. Die dag was het ook prachtig weer waardoor de hele glazen wand opengeklapt kon worden en we gebruik konden maken van de tuin. Francis heeft voor de lunch en de borrel met hapjes gezorgd. Deze waren heerlijk en het zag er bovendien ook erg mooi uit. Ik kom hier graag terug. Een ideale locatie voor een groep van maximaal 8 mensen!

BREGJE BULLENS

Voltone

Fort 38 in Rosmalen is een ware inspiratielocatie. Wij hadden er met 8 collega’s een brainstormsessie. De locatie is mooi licht, heeft voldoende ruimte en Frens is op en top gastvrouw! We hebben ook heerlijk gegeten in de tuin. Ik kan deze inspiratielocatie aan iedereen aanraden. Er is ook genoeg parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen.

LONNEKE NOTENBOOM

Masters in Tea

Gedurende 6 weken heb ik meerdere keren Fort38 gehuurd voor individuele mindfulness- en coachingssessies met mijn klanten. Fort38 verleent zich prima voor deze gesprekken, zowel binnen als buiten. Er is aan alles gedacht, ontvangst is gastvrij en de ruimte is schoon, ruim en licht. De inrichting is flexibel af te spreken met de verhuurder vooraf. Francis is een zorgzame en vriendelijke gastvrouw. De contact met haar is heel ongedwongen en prettig, en zij reageert snel. Het enige minpunt is het parkeren aan de straat, maar dit is iedere keer prima opgelost. Als je op de fiets kunt komen is het nog makkelijker, en gezonder ;-). Prima adres!

LAURA LUNDELL

Prezent Mindfulness & Coaching

Met 7 personen een training bij Fort 38 gevolgd. We zijn vriendelijk ontvangen en we kregen uitleg over de ruimte en faciliteiten. De versgebakken cake bij de koffie smaakte heerlijk en met de lunch kregen we een heerlijk vers soepje en rijkelijk belegde broodjes welke we in de tuin genuttigd hebben. Een absolute aanrader voor kleine groepen!

CAROLIEN VAN LOON

DLV Advies

Mooie lichte ruimte en van alle gemakken voorzien. De tafel was voor onze gelegenheid, een informele netwerkbijeenkomst, zeer geschikt. De koffie, thee en water was goed voorzien en de lunch was fantastisch! Zeker een goede ruimte om met kleine gezelschappen te boeken.

LINDA STOEVELAAR

TCONSULT

Soms is je kantoor simpelweg niet de juiste plek om los van de hectiek van de dag met je team na te denken over morgen. Fort 38 is dat wel. Het brengt in een rustige maar zeer energieke ruimte het juiste tegenwicht en gesprekken krijgen een ‘ronder randje’.
In combinatie met een top verzorging zowel in ambiance als culinair, is Fort 38 voor ons een plek om naar terug te keren, Dank je wel Francis voor je gastvrijheid. de dialogen en keuzes die we gemaakt hebben onder jouw dak waren de juiste.

HELLEN

Marketing Director Philips Lighting / Signify

Vandaag zijn wij met een klein gezelschap (4 personen) gastvrij ontvangen op inspiratielocatie Fort 38. Locatie, ontvangst, catering, sfeer, faciliteiten zijn allemaal top. Francis heeft alles tot in de puntjes verzorgd – het is echt “af”. Het laatste telefoontje voor het beste plekje op onze volgende bestemming (restaurant) overtrof werkelijk alles – zij heeft hospitality echt begrepen.

TAMARA SANDERS

BDO Accountants

De workshop die ik organiseerde bij Fort 38 was mede geslaagd door de prettige sfeer en geweldige verzorging. Aan alles is gedacht en je voelt je gelijk welkom. Een vriendelijk welkomstbord, de zitjes in de tuin, tot in de puntjes rekening houden met dieetwensen… Ik kom er graag nog eens terug!

YVONNE OOSTROM

Candidacoach Suikervrij Genieten

We hebben bij FORT 38 onze gasten zeer warm mogen ontvangen. Heerlijk met de kachel aan in een mooie aangeklede ruimte. De lunch was heerlijk en erg mooi opgemaakt. Tijdens onze presentatie kwam er ook nog een eekhoorntje door de tuin langs. De locatie is echt een aanrader!

YOLANDE VAN LEEUWEN

Beiersdorf

Fort 38 is een hele prettige locatie waar werkelijk aan alles is gedacht. Een heerlijke lichte ruimte met veel mogelijkheden en een goede ‘vibe’. De zeer gastvrije eigenaresse Francis zorgt ervoor dat je je gelijk thuis voelt en het je aan niks ontbreekt. Ik beveel deze ruimte dan ook graag van harte aan!

ROLAND VAN SON

Trainer/Coach bij Bekensteyn Training & Coaching te Veldhoven

Vanaf het eerste contact word je geraakt door het enthousiasme van Francis. Ze is een ware gastvrouw. Sterker nog. Ze is veel meer dan dat. Met haar gastvrije houding en haar kwaliteit om te verbinden weet zij op deze plek openheid, sfeer en samenwerking bij elkaar te brengen. Francis heeft oog voor details, is creatief en weet steeds aan te sluiten bij de wensen van haar klant. Ze is fris. Net als deze perfecte spot die openheid en energie ademt. De combinatie van dit alles maakt dat dit een plek is waar je echt heel blij van wordt. Fort 38. Het nieuwe geluk!

RIANNE VAN DEN HEUVEL

Andere Koek

Meer reviews lezen?

FORT 38